Лудогорец – Еспаньол, 19,55 часа, Лига Европа Лудогорец играе

...
  Лудогорец – Еспаньол, 19,55 часа, Лига Европа Лудогорец играе
Коментари Харесай

Лудогорец - Еспаньол: На какво да заложим в сблъсъка от Лига Европа?

 
Лудогорец – Еспаньол, 19,55 часа, Лига Европа Лудогорец играе ослепително до момента в Лига Европа, само че му следва тежко домакинство на нерешително представящия се испански Еспаньол. Каталунците смениха треньора си напълно неотдавна, само че това не пречи да са на второ място в групата незабавно след родния първенец.  В последните си пет срещи „ папагалчетата ” приключват непроменяемо под 2,5 гола срещите си, до момента в който Лудогорец е 3 от 5 пъти, като единият оувър е обилната победа с 3:0 над Ференцварош. Все си мисля, че кадровите проблеми при испанците, както и неналичието на Григоре, Горалски и Кешеру за „ орлите ” ще спомогне мачът в Разград да не види повече от два гола. Прогноза: Под 2,5 гола – 1,80 коефициент Българският отбор е повече от стабилен, когато семейства, а последната загуба в Разград е от 10 мача – на 17-и юли от Ференцварош в ШЛ. Оттам насетне „ орлите ” са солидни вкъщи, до момента в който Еспаньол има четири триумфа вън от вкъщи, два от които против Стярнан и Люцерн. Не считам, че отборът на Пабло Мачин ще успее да вземе нещо от „ орлите ” в България, въпреки да надви над ЦСКА Москва в съветската столица. Затова ставката от 1,36 за 1Х в 7777.bg е повече от добра. Естебан Гранеро да получи жълт картон Полузащитникът на гостите – Естебан Гранеро, ще има задачата да стопира офанзивите на Лудогорец през средата, а през този сезон това не му се удава изключително. В осемте си мача до момента Гранеро има два жълти картона, като огромните му проблеми идват тъкмо в Лига Европа. Скоростта на българския отбор може да спомогне даже рано-рано Гранеро да бъде украсен от азербайджанския рефер в Разград. Гранеро да получи жълт картон – 2,70 коефициент. Над 9,5 корнера в мача Двата тима всекидневно вършат много корнери в срещите си, а Лудогорец даже това му се случва в 7 от последните 7 мача в родното състезание. В мачовете на Еспаньол виждаме приблизително по 9,1 корнера на мач за последните пет срещи, до момента в който при Лудогорец междинният индикатор е 9,9. Това е повода да считам, че над 9,5 ъглови удара на коефициент 1,77 е прелестен и може да се отиграе. Лудогорец играе ослепително до момента в Лига Европа, само че му следва тежко домакинство на нерешително представящия се испански Еспаньол. Каталунците смениха треньора си напълно неотдавна, само че това не пречи да са на второ място в групата незабавно след родния първенец. 
В последните си пет срещи „ папагалчетата ” приключват непроменяемо под 2,5 гола срещите си, до момента в който Лудогорец е 3 от 5 пъти, като единият оувър е обилната победа с 3:0 над Ференцварош. Все си мисля, че кадровите проблеми при испанците, както и неналичието на Григоре, Горалски и Кешеру за „ орлите ” ще спомогне мачът в Разград да не види повече от два гола.

Прогноза: Под 2,5 гола – 1,80 коефициент
Българският отбор е повече от стабилен, когато семейства, а последната загуба в Разград е от 10 мача – на 17-и юли от Ференцварош в ШЛ. Оттам насетне „ орлите ” са солидни вкъщи, до момента в който Еспаньол има четири триумфа вън от вкъщи, два от които против Стярнан и Люцерн. Не считам, че отборът на Пабло Мачин ще успее да вземе нещо от „ орлите ” в България, въпреки да надви над ЦСКА Москва в съветската столица. Затова ставката от 1,36 за 1Х в 7777.bg е повече от добра.
Естебан Гранеро да получи жълт картон
Полузащитникът на гостите – Естебан Гранеро, ще има задачата да стопира офанзивите на Лудогорец през средата, а през този сезон това не му се удава изключително. В осемте си мача до момента Гранеро има два жълти картона, като огромните му проблеми идват тъкмо в Лига Европа. Скоростта на българския отбор може да спомогне даже рано-рано Гранеро да бъде украсен от азербайджанския рефер в Разград.

Над 9,5 корнера в мача
Двата тима всекидневно вършат много корнери в срещите си, а Лудогорец даже това му се случва в 7 от последните 7 мача в родното състезание. В мачовете на Еспаньол виждаме приблизително по 9,1 корнера на мач за последните пет срещи, до момента в който при Лудогорец междинният индикатор е 9,9. Това е повода да считам, че над 9,5 ъглови удара на коефициент 1,77 е прелестен и може да се отиграе.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР